google-site-verification=KlHY_5aLHLl0hd40adW7atIuTsNKc10REXdhry9pj7E

Advertorial

Advertorial

Advertorial

Advertorial

Advertorial

Advertorial

Advertorial

Advertorial

Advertorial

Advertorial

Products at

Advertorial

Hoe Deze Revolutionaire Douchekop Verkooprecords Breekt in Nederland!

Waarom het gefilterde water uit deze Douchekop een Positief Effect kan hebben op je Huid, Haar én je Waterrekening.

Uiteraard hebben wij de ZenSpa even getest en waren zeer onder de indruk van dit product. Het verhoogd direct de waterdruk en geeft en zeer fijne straal water. Maar we vonden nog meer punten, lees snel verder over onze bevindingen.

Von Christin Decker

We kennen het probleem allemaal wel, een droge huid en haar na het douchen. Daarnaast is de waterdruk ook niet altijd even best. De douchekop van ZenSpa zou dit probleem op moeten lossen. Dit wilde we natuurlijk graag zelf ondervinden en hadden er een paar besteld. We kregen ze de volgende dag al binnen dus dat was al positief, twee man van ons team hebben een week gebruik gemaakt van deze douchekop om hem goed te kunnen testen.

Wat maakt de ZenSpa zo populair?

Het voorkomt kalkaanslag, chloor en andere verontreinigingen in het water , dit dankzij de natuurlijke minerale stenen in het handvat. Deze stenen zijn gemaakt van toermalijngermanium en klei en zullen op natuurlijk wijze onzuiverheden uit het water filteren. Dit helpt de huid- en haarkwaliteit te verbeteren. Doordat er minder kalk in het water zit zal het ook huid- en hoofdhuidirritaties tegengaan. Mensen met een droge huid zullen hier direct profijt van hebben.

Dat is nog niet alles, de micro-gaatjes zorgen er namelijk ook nog eens voor dat de waterdruk met maar liefst 250% omhoog gaat. Daarnaast bevat de ZenSpa twee verschillende sproeiers die tegelijkertijd actief zijn. “Op mijn oude douchekop heb ik altijd maar 1 straal gehad, nu kan ik niet meer zonder. Toen ik de douchekop voor het eerst gebruikt had merkte ik direct dat ik geen jeuk meer had zodra ik de douche uitstapte. Na twee weken werden mijn huid en haar een stuk zachter en had ik veel minder last van jeuk.”

 

Wist je DAT?

De ZenSpa douchekop is zeer eenvoudig aan te sluiten. Deze douchekop maakt gebruik van een universele aansluiting en past daardoor op iedere doucheslang. Het kostte me nog geen 30 seconden om de douchekop aan te sluiten. Het enige dat je hoeft te doen is je oude douchekop losdraaien en de nieuwe er weer opdraaien. Deze douchekop is super licht en zeer makkelijk in gebruik (190 gram, ongeveer het gewicht van een telefoon).

Een ingenieuze nieuwe douchekop, die is ontworpen door twee gepassioneerde ingenieurs, heeft wereldwijd verkooprecords gebroken. Sinds kort is deze ook beschikbaar in Nederland en duizenden mensen hebben hier al van geprofiteerd.

Onze Conclusie

Na het lezen van alle positieve reacties hebben we de ZenSpa uiteraard ook nog zelf ervaren en waren we erg onder de indruk. Zeker als je waterdruk wat minder is thuis zal deze douchekop je direct helpen. Daarnaast wordt het water ook nog eens super goed gereinigd voordat het op je huid en haar komt.

De ZenSpa is echt in staat om je gehele douche-ervaring naar een hoger niveau te tillen. Het is bijna alsof je thuis je eigen spa hebt! Als het aan ons lag zouden we iedereen de ZenSpa aanbevelen, zeker nu er nog 50% korting en gratis verzending is. Wees er snel bij en profiteer van deze top gadget!.

Aanbieding van vandaag!

Nu je gehoord hebt over deze briljante uitvinding laten we je zien hoe makkelijk het is om te beginnen met de ultieme douche ervaring.

Het bedrijf achter de ZenSpa Douchekop biedt momenteel een introductiekorting van 50% korting plus gratis verzending! De vraag is momenteel erg hoog en de voorraad is beperkt, wees er daarom snel bij. Deze actie is geldig zolang de voorraad strekt.

Beschik je over meedere douches of badkamers? Maak dan gebruik van deze aanbiedingen, hoe meer je er besteld des te meer korting je krijgt! Je zou ze natuurlijk ook cadeau kunnen geven aan vrienden of familie.

This is an advertisement and not an actual news article, blog, or consumer protection update.

The story depicted on this site and the person depicted in the story are not actual news. Rather, this story is based on the results that some people who have used these products have achieved. The results portrayed in the story and in the comments are illustrative, and may not be the results that you achieve with these products. This page could receive compensation for clicks on or purchase of products featured on this site.

© 2019 All Rights Reserved. Privacy Policy Terms of Use